FUTBOL

Els de Gabri han protestat estant uns segons aturats en el camp abans de començar un partit en el qual s'han avançat gràcies a Moha, però els locals han remuntat i continuen sense cedir un sol punt a Les Fontetes

El Lleida fa una plantada pels impagaments de la directiva i cau a Cerdanyola (2-1)CARLES MIRANDA

El Lleida Esportiu ha caigut derrotat a Cerdanyola per 2-1 en un partit en el qual abans de començar els jugadors de Gabri han fet una plantada en el camp durant una mica menys de mig minut en protesta pels impagaments del club. El matx ha començat molt bé per al Lleida, que s’ha avançat al marcador mitjançant Moha (min. 11), però el Cerdanyola ha empatat en el minut 25 i s’ha arribat al descans amb 1-1. En la segona part, l’equip del Vallés ha aconseguit el 2-1 en el minut 59 a la sortida d’un córner. El Lleida ha intentat fins el final buscar el gol de l’empat, però aquest no ha arribat i el Cerdanyola suma la seua sisena victòria a casa en altres tants partits.