AUTOMOBILISME AUTOCROSS

Carulla i Goixart guanyen l'Open 4 Hores de Lleida

Amb l'equip lleidatà GRC Competició i al volant d'un Seat Ibiza TDI

El Seat Ibiza TDI d’Eduard Goixart i Xavi Carulla, vencedors de la general de les 4 Hores de Lleida.DANI BALLARÍN

L’equip GRC Competició format pels pilots Eduard Goixart i Xavi Carulla (Seat Ibiza TDI), que van completar 166 voltes, es van adjudicar el triomf en la 22a edició de l’Open Off-Road 4 Hores de Resistència, Memorial Francesc Cànovas, que es va disputar durant el cap de setmana al Circuit Municipal de Lleida. Darrere es van classificar David Boltà, Ivan i Xavi Margarit, i Vicente de la Torre (Citroen Saxo) de l’equip Tresina Sport, a només vuit segons, mentre que en tercera posició va entrar l’equip BBSport amb Bañeres-Bañeres-Aranda-Aranda (Peugeot 208), que va completar 164 voltes. Els tres equips que van completar el podi pertanyien a l’Escuderia Lleida.

Per categories, a la classe 1 es van imposar Boltà-Margarit-Margarit-De la Torre (Citroen Saxo) de l’equip Tresina Sport. En classe 2, la victòria va ser per a l’equip Baporo Motorsport format per Vinyes-Caminal-Guillamet (Volkswagen Golf), que van completar 161 voltes.En classe 3 el domini va ser per a l’equip GRC competició format per Eduard Goixart i Xavi Carulla (Seat Ibiza TDI).Un total de vint equips i seixanta pilots de tot Espanya van participar en aquesta competició que tanca la temporada automobilística a Lleida. La competició tenia també un caràcter solidari i tots els beneficis de la venda d’entrades s’entregaran a La Marató de TV3, que aquest any recapta fons per investigar el tractament de malalties mentals.

L’entrada tenia un preu de cinc euros i, malgrat les adverses condicions meteorològiques que hi havia a causa del fred i sobretot del fort vent, hi van assistir uns mil espectadors.Val a recordar que dissabte el pilot de Cervera Arnau Biosca, de l’Escuderia Mollerussa, va ser el guanyador de l’Open Car Cross Sèries, la prova que obria les 4 Hores de Resistència de Lleida.A Arnau Biosca el van acompanyar al podi dos pilots de l’Escuderia Lleida, Joan Salichs, que va ser segon i que és l’actual campió d’Espanya d’aquesta modalitat, i Alfred Espanyol, que va ocupar el tercer calaix del podi.