FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Alcarràs guanya el cuer

Un doblet de Youssef i una gran parada de Jose van permetre al conjunt local endur-se el partit || El Borges segueix últim a la classificació amb 18 punts

Una de les ocasions perilloses de l’Alcarràs que va acabar fora.

Una de les ocasions perilloses de l’Alcarràs que va acabar fora.AMADO FORROLLA

L’Alcarràs va aconseguir ahir la victòria davant del Borges, en un vibrant partit amb ocasions per als dos costats, que el conjunt local va saber aprofitar perquè els tres punts es quedessin al Xoperal. El conjunt dirigit per Jordi López va ser el primer a atansar-se a la porteria rival amb un xut de falta en el minut 8 de partit, que va sortir fora per poc. El Borges, que va saber jugar còmode malgrat el fort vent, també va tenir alguna oportunitat, però l’Alcarràs es defensava.En el minut 20, va arribar una ocasió perillosa del conjunt local i, al cap de pocs minuts, el Borges ho va intentar amb una jugada per la banda, però Jose va agafar la pilota.

Al 40, Iker va fer una acció individual, regatejant quatre jugadors del Borges, però el seu tret va acabar fora dels tres pals. Abans que l’àrbitre assenyalés el final de la primera part, Iker va tornar a tenir una altra ocasió amb un xut des de fora de l’àrea que va impactar al pal.En l’inici de la segona meitat, l’àrbitre va assenyalar un clar penal de l’Alcarràs sobre un jugador del Borges. Joel va ser l’encarregat de llançar-lo, però Jose va fer una gran intervenció, estirant-se per treure la pilota de l’escaire i evitar el gol del conjunt visitant.

En el minut 77, l’Alcarràs va obrir el marcador (1-0), amb una rematada de cap de Youssef, després d’una gran centrada d’Emmanuel. Després del gol, el Borges es va abocar a l’atac i, al cap de pocs minuts, va tenir una clara ocasió que va acabar al pal. En el 85, amb una jugada de contraatac, Youssef va anotar el segon (2-0), firmant un doblet.

El conjunt visitant va seguir insistint per intentar remuntar el partit, però l’equip de López va saber defensar-se per aconseguir els tres punts.Amb aquest resultat, l’Alcarràs trenca una mala ratxa de sis encontres sense guanyar i se situa novè, a falta d’acabar la jornada, allunyant-se de la zona de descens. Per la seua part, el Borges segueix cuer amb 18 punts.

Derbi lleidatà avui a Solsona

Avui es disputa un derbi lleidatà entre el Solsona i el Mollerussa a les 16.00 al Camp Municipal de Solsona, on ambdós equips arriben amb necessitat de puntuar.

Per la seua part, el Tàrrega, que fa quatre encontres que no troba la victòria, visita el Martorell avui a les 12.00 per intentar allunyar-se de la zona de descens.