El Castelldans venç per la mínima l'Arbeca

La plantilla del Castelldans va celebrar el triomf.

El Castelldans va guanyar ahir l’Arbeca gràcies a un solitari gol de Calderó (1-0). El partit va quedar resolt a la primera meitat després del primerenc gol de Calderó (1-0). Durant la resta de minutatge, Castelldans i Arbeca van firmar un disputat encontre en el qual no hi va haver un dominador clar del joc i ambdós equips van gaudir de molt poques ocasions.

Els visitants, malgrat anar perdent en el marcador, no van aconseguir en cap moment imposar el seu estil i es van mostrar incòmodes al camp.Amb la victòria, el Castelldans aconsegueix allunyar-se vuit punts del cuer. L’Arbeca va veure tallada la ratxa de set partits sense perdre.

Canvi de liderat al Grup 15

L’Oliana és el nou líder del Grup 15 gràcies a la clara victòria contra el Vilanova de l’Aguda (0-3) i de la derrota del fins ara líder Vallfogona, que va perdre a casa davant del Torà (1-2).

En el mateix grup, val a destacar el primer triomf de la temporada de l’Olímpic Artesa, que va guanyar el Coll de Nargó (2-4). Al Grup 14, la classificació segueix sense canvis destacats respecte a l’última jornada. El Soses segueix líder al guanyar sense gaires problemes al Sudanell, que continua sense vèncer en Lliga (3-0).

Amb l’entrepussada del Vallfogona, el Soses és l’únic equip d’ambdós grups que encara no coneix la derrota.