La Pobla resol en la primera mitja hora de partit

Una acció del partit disputat ahir a la Pobla de Segur.

Una acció del partit disputat ahir a la Pobla de Segur.TOMÀS GARCÍA ESPOT

La Pobla de Segur va guanyar en un partit sense gaires sobresalts, davant del Vilanova de l’Aguda (2-0). La Pobla suma el quart triomf consecutiu a la Lliga en un partit que va quedar resolt a la primera meitat després dels gols de Chouaib i Xavi en els primers compassos. En el segon temps, la Pobla va defensar el marcador i va cedir la pilota al Vilanova de l’Aguda que va prendre el control de la possessió i el ritme del matx, però sense crear gaires problemes a la defensa local, que es va mostrar molt ordenada.

Amb aquesta victòria, els del Pallars ja sumen la quarta victòria seguida i continuen escalant posicions en la classificació.

L’Arbeca-Athletic Almacelles, suspèsL’àrbitre del partit Arbeca-At. Almacelles va decidir suspendre el partit en el minut 89 arran de les protestes de l’Arbeca.

L’equip local, que estava descontent amb l’actuació arbitral, va mostrar el seu malestar quan en el minut 87 l’Almacelles va aconseguir avançar-se en el marcador (1-2). Poc després, jugadors i tècnic local van saltar al camp a protestar les decisions del col·legiat i aquest va xiular el final del partit. Ambdós equips van comentar a aquest diari que pensaven que havia xiulat el final del matx, però el col·legiat els va confirmar que havia suspès l’encontre.