L'ICG Força Lleida s'imposa amb comoditat davant l'Ourense (84-63)

Brito intenta una acció de llançament davant de l'oposició d'un rival de l'Ourense

Els lleidatans s’han imposat amb molta comoditat a l’Ourense per 84 a 63 en un partit on tots els jugadors han acabat endollats en atac i que ha servit per refer-se de la derrota del cap de setmana passat contra el Juaristi.

El duel no ha començat bé pels locals que han encaixat un 0 a 8, seguint la dinàmica de l’últim partit a la pista del cuer. Un encertat i lluitador Urtasun ha ajudat a l’equip a sortir d’aquests mals moment i ha igualat el partit al final del primer quart amb un 20 a 21. L’inici del segon quart ha estat un 'dejà-vu' del primer i Encuentra s’ha vist obligat a demanar un temps mort per aturar el parcial amb 21 a 29 al marcador. A partir d’aquell instant l’ICG Força Lleida, amb Brito, Carrera i Marcos, ha començat a funcionar en atac i, amb un Carrera en ebullició als darrers minuts, l’equip ha marxat al descans per davant amb un 40 a 33.

Al tercer quart els lleidatans han tancat la seva anella com havien fet al tram final del segon i han encaixat solament 12 punts. Això, acompanyat per un gran encert des de la línia de tres, ha acabat de sentenciar el partit per l’ICG Força Lleida. La diferencia ja estava al voltant dels vint punts durant el quart i ha finalitzat amb un 65 a 45. Amb el partit sentenciat i un Brito endollat, Encuentra ha donat minuts al menys habituals. Un tap de Nze, una esmaixada de Villar i un triple del capità Cuèllar servien per posar la cirereta al pastís i deixar un resultat final de 84 a 63. Invictes a l’Espai Fruita Barris Nord!

L’equip visitarà la pista d’un equip històric com l’Estudiantes el pròxim diumenge a les 12:30 del migdia.