L'Alpicat cau davant la Unificació Llefià i segueix cuer de la categoria

L’alpicatí Eduard Estany, portant la pilota.

L’alpicatí Eduard Estany, portant la pilota.A. F.

L’Alpicat va sumar ahir una nova derrota en Lliga, aquesta vegada contra la Unificació Llefià, en un bon partit del conjunt entrenat per Edgar Tornero, que no va trobar cap recompensa. Amb aquest resultat, l’Alpicat segueix cuer a la taula amb 13 punts, a tres de la zona de salvació marcada actualment pel Balaguer. El conjunt lleidatà va generar bones ocasions de perill en el primer temps, però es va veure condemnat per un gran gol de Duarte en el minut 40 a través d’un xut llunyà que va entrar per l’escaire de la porteria defensada per Olmedo.

Poc després, en el minut 49 de partit, Oriol va posar el 2-0 definitiu, encara que l’Alpicat hauria pogut retallar distàncies en diferents ocasions de perill que no van trobar el premi del gol.El pròxim matx per a l’Alpicat serà dissabte 15 d’abril davant del Balaguer (17.00 hores), un duel crucial per als dos equips, que busquen la salvació.