Futbol

Victòria treballada de l'AEM al Recasens per seguir dins del play-off (2-0)

Les lleidatanes han guanyat a l'Albacete 2-0 després d'un gol de penal d'Andrea i un altre a la contra de Gema Arrabal | Tot i el bon joc de les visitants, l'AEM ha aconseguit deixar la porteria a 0

La celebració d'Andrea Gómez a l'1-0

La celebració d'Andrea Gómez a l'1-0Pau Pascual

L'AEM ha començat el partit sense trobar-se còmode al terreny de joc amb un Albacete que dominava el joc, però sense arribar a la porteria de Laura Martí. Les lleidatanes han millorat amb el pas dels minuts i al 18 una rematada d'Anita al segon pal l'ha tret la portera visitant per evitar el gol lleidatà. L'AEM s'ha animat en atac a partir de la mitja hora de partit i ha trobat un penal al minut 34 després d'unes mans de la defensa rival Padilla que ha transformat Andrea Gómez amb l'1-0 al marcador. Els últims minuts de la primera meitat han tornat a ser per l'Albacete que ha perdonat l'empat en una ocasió clara al segon pal, però sense encert.

Al sortir de vestuaris l'AEM s'ha trobat amb un error defensiu de l'Albacete que ha deixat totalment sola a Gema Arrabal contra la portera rival, la primera rematada ha anat al pal i al refús ha marcat el 2-0. A partir d'aquest gol, l'Albacete no ha abaixat els braços i ha tingut el domini total fins al final del partit. Entre Laura Martí i la línia defensiva de l'AEM han evitat el gol visitant en diverses ocasions, sobretot en un remat a baix al minut 89 que ha tret la portera a córner. Finalment, les lleidatanes sumen tres punts molt importants de cara a poder entrar als play-offs.