HOQUEI OK LLIGA

Retrobament amb el triomf

El líder Vila-sana es recupera de la seua entrepussada a casa amb una treballada victòria a la pista del Bembibre

La Selecció convoca Victòria Porta i Anna Salvat per a l'Europeu d'Olot

Les jugadores del Vila-sana celebren la victòria ahir a la pista del Bembibre.

Les jugadores del Vila-sana celebren la victòria ahir a la pista del Bembibre. - MILAGROS GARCÍA OLANO

El Vila-sana es va retrobar ahir amb la victòria després de la inesperada entrepussada soferta la setmana anterior a casa davant del Manlleu i va sumar un treballat triomf a la pista del Bembibre (0-3), que li permet continuar liderant l’OK Lliga Femenina. El club també va saber ahir que dos de les seues jugadores, Victòria Porta i Anna Salvat, han estat convocats per la selecció espanyola per disputar el pròxim Campionat d’Europa, que es disputarà a Olot del 4 al 9 de desembre. A la llista de convocades per a aquest torneig també hi ha dos jugadores del Fraga: Anna Ferrer i María Sanjurjo.

El Vila-sana va sumar ahir a Bembibre tres punts tan necessaris com soferts. Va aconseguir una victòria que pel marcador pot semblar còmoda, però que es va consolidar en els deu últims minuts de partit, que va ser quan Victòria Porta i Gimena Gómez, amb un doblet, van firmar els gols de l’equip del Pla d’Urgell. El conjunt que entrena Lluís Rodero, que ahir va poder tornar a la banqueta una vegada ha complert la seua sanció, va prendre el comandament del partit des del primer minut, però el seu domini, les seues arribades i les seues ocasions, no es transformaven en gols. El Vila-sana va arribar a fallar dos penals en la primera part. Primer ho va intentar Victòria Porta al minut 3 i després Gimena Gómez al 19, però ambdós van fallar els llançaments. En la segona part es mantenia el domini lleidatà, el gol no arribava i el temps jugava en contra. Quan faltaven 10 minuts Victòria Porta va marcar el 0-1 i amb aquest gol es va encarrilar el matx. El Bembibre va abaixar la tensió defensiva i Gimena Gómez, amb un doblet (43’ i 48’), va segellar el triomf i el liderat.

“Hem tingut paciència i han arribat els gols”

El tècnic del Vila-sana, Lluís Rodero, va celebrar una victòria que ja sabia que no seria fàcil. “Malgrat la classificació, ja sabíem que era una pista complicada i un rival que sempre està al partit. Tenen una bona portera que ha parat molt i en la segona part, quan hem tingut més paciència, han nafrat els gols”, va explicar. “En la primera part hem tingut ocasions i arribades, però hem tingut massa precipitació. Ja sabíem també que quan marquéssim el primer gol ja seria més senzill, com així ha estat”, va valorar.Per una altra banda, també va celebrar la convocatòria de Victòria Porta i Anna Salvat. “Per a una jugadora el premi més gran és anar a la Selecció. Aquesta convocatòria també és un pas endavant per al club”.