Derrota de l'AEM que haurà de remuntar a la tornada (0-2)

Un inici fatídic de segona part amb dos gols de l'Espanyol ha sentenciat un partit marcat per les decisions arbitrals en contra de l'AEM

Partit AEM - EspanyolPau Pascual

El partit ha començat amb arribades per part dels dos equips, tot i que l'Espanyol tindria la primera clara amb un remat al segon pal que sortia fregant la xarxa lateral de la porteria de Laura Martí. L'AEM s'animava i a través de la pilota aturada arribava la primera ocasió en xut alt d'Alba Quintana. El partit continuava amb ritme i els dos equips buscant el primer gol, en una sortida d'un córner Ángeles de l'Espanyol perdonava el primer rematant fora un xut dins l'àrea petita, però a la següent jugada l'AEM estavellava la pilota al pal en un xut creuat d'Elisa. L'àrbitra castigava a l'AEM amb tres targetes grogues a Noe, Minori i Anita, i a més es lesionava Alba Quintana a les acaballes de la primera part i entrava Lorena Reina. El partit que en els últims deu minuts no disposava de grans ocasions i arribava 0-0 al descans.

L'inici de la segona part ha deixat tocat a l'AEM perquè primer Carol, al minut 52 amb un golàs per l'escaire, ha obert el marcador i després Ángeles definint bé davant de Laura Martí ha donat un avantatge de dos gols a l'Espanyol. L'AEM ha buscat reduir distàncies, però amb més cor que cap i les forces físiques han anat caient per part de les lleidatanes que, tot i això, han disposat d'ocasions a pilota aturada. Finalment, el partit ha acabat amb el 0-2 i tocarà remuntar a Barcelona dimecres vinent (19:00).