Vinaixa gastronòmica i artesana

Èxit de la Fira de l’Oli i la Pedra, que serveix 800 esmorzars de pa amb el seu oli verge extra i arengada i botifarra || Visites guiades a la població i mostra de treballs amb pedra

L’afició va respondre i va omplir a vessar el Palau d’Esports.

Els triples ofeguen el Cadí la Seu

Els mals percentatges des de la línia de 6,25 del Cadí la Seu el condemnen a la derrota davant d’un Girona que va exhibir qualitat en moments clau || Les urgellenques remunten deu punts de desavantatge i aguanten el tipus fins a l’inici de l’últim quart

Els jugadors de l’Alcarràs celebren el gol de l’empat aconseguit per Lorenzo.

EL MILLOREL PITJOR

A l'Alcarràs li va faltar ambició

L’empat, en un partit intens, deixa les coses igual a la taula de classificació || Un aiguat caigut sobre el Municipal va provocar la suspensió del partit durant quinze minuts

Assistents a la fira observant una de les maquetes de trens exposades a Expo Tren.

FIRES MODELISME

Expo Tren vol créixer

Tanca amb més de 12.000 visitants i l’organització valora prolongar-la un dia || Per a la desena edició anuncia sorpreses, com una màquina de museu

Un jugador del Balaguer es llança a buscar la pilota davant la presència de diversos jugadors de l’equip local, el Tortosa.

Victòria agònica del Balaguer

Els homes de Jordi Belló van vèncer al camp del Tortosa gràcies a un gol de Peke en el minut 92 || Els visitants van ser superiors en el primer temps, però van patir a la segona part

Sasha porta una pilota i Simó mira d’interceptar-lo.

Un EFAC letal

L’equip d’Almacelles es va emportar el derbi al camp del Lleida B després d’anar guanyant 0-3 al descans, gràcies a deu minuts de gran efectivitat || Encara que a la represa els blaus van fregar l’empat, el quart gol els va donar tranquil·litat i ja estan a dos del líder

Homenatge a Quini a El Molinón - L’Sporting de Gijón va dedicar a Quini la victòria més folgada de la temporada al vèncer per 4-0 el Cultural Leonesa. Es va guardar un minut de silenci en memòria de Quini i un nét seu, Pablo Romero Castro, ...