MUNDIAL DE QATAR

Més de 5,8 milions d'espectadors van veure el debut d'Espanya en el Mundial, el més vist de la Selecció el 2022

Gairebé una quarta part de la població va connectar en algun moment amb el partit que va acabar amb una victòria d’Espanya sobre Costa Rica (7-0) i que va ser retransmès en La 1

Els jugadors de la selecció espanyola celebren un dels set gols.

Els jugadors de la selecció espanyola celebren un dels set gols.EUROPA PRESS

Més de 5,8 milions d’espectadors van veure el debut d’Espanya en el Mundial de Qatar, que es converteix en el partit més vist de la selecció española el 2022, segons ha informat RTVE en un comunicat. Gairebé una quarta part de la població va connectar en algun moment amb el partit que va acabar amb una victòria d’Espanya sobre Costa Rica (7-0) i que va ser retransmès en La 1. Fins a 10.121.000 de persones (22,1%) van veure algun moment del partit i la retransmissió total, inclosa la prèvia i postpartit, arribo a reunir 11.112.000 (24,3%) en algun moment de la seua emissió. L’1 va aconseguir a més el 'minut d’or' del dia a les 18:57 hores amb 7.074.000 espectadors i un 54,7% de quota.

La prèvia va registrar una mitjana de 2.094.000 seguidors i un 19,8%; el postpartit va assolir 4.378.000 espectadors, un 36,9%; i, amb aquestes dades, La 1 va obtenir durant la tarda una quota de pantalla de 37,9% de quota de pantalla.

EL PARTIT A RTVE PLAY

El directe del debut d’Espanya en el Mundial contra Costa Rica va ser seguit ahir a través de RTVE Play per 1.571.559 visitants únics, va generar 3.770.668 visualitzacions i es va convertir en l’esdeveniment en directe més vist des del llançament de RTVE Play, duplicant àmpliament les dades de la final de la Champions el 28 de maig passat (1,8 milions visualitzacions de 718.000 espectadors).

El moment de més audiència a la plataforma online de RTVE es va produir a les 17:45 hores, a prop del descans, amb 417.454 espectadors connectats en directe. Al portal web RTVE Esports, 85.640 visitants van seguir la narració minut a minut de l’Espanya-Costa Rica. Des del seu inici diumenge passat, més de 3,27 milions de visitants únics han accedit als continguts del Mundial en TVE.és