SEGRE

Aixequem Tàrrega!

Campanya de promoció del comerç, els serveis i la indústria local, impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la capital de l’Urgell

'Aixequem Tàrrega', campanya de promoció del comerç, els serveis i la indústria de la capital de l'Urgell.

'Aixequem Tàrrega', campanya de promoció del comerç, els serveis i la indústria de la capital de l'Urgell.

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Al crit d‘Aixequem Tàrrega s’ha engegat una campanya de promoció del comerç, els serveis i la indústria local, impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la capital de l’Urgell. L’objectiu és reactivar aquests sectors que durant dos mesos han restat tancats i amb dificultats econòmiques, i posar l’èmfasi en la proximitat. Una campanya que te com a protagonistes els botiguers, industrials i autònoms de la capital de l'Urgell. Sis establiments i els seus propietaris que seran els encarregats de representar a totes aquestes persones que treballen per tornar a aixecar Tàrrega.

La campanya, dissenyada per l’empresa de comunicació Nova Tàrrega-SEGRE, pretén establir un vincle emocional entre la ciutadania i el seu comerç, ja que entre ells hi ha un vincle també cívic i de creació de comunitat. És per això que la campanya mostra la part humana del sector econòmic local, motiu pel qual es dóna el protagonisme a comerciants i empresaris, explicant les seues històries.

‘Aixequem Tàrrega’ també serveix per mostrar, mitjançant les fotos i vídeos amb mascareta i guants, les mesures que prenen les empreses i els comerços per garantir la protecció dels seus treballadors i clients. És molt important transmetre un missatge de seguretat i confiança envers la ciutadania.

Una acció transversal i multicanal que engloba diferents mitjans amb audiència a l’Urgell i que sota un mateix lema, logotip i disseny, es comunicarà a través d’anuncis, falques, vídeos, posts... Perquè ens quedi clar a tots els targarins i targarines que... junts aixequem Tàrrega.

Més informació a www.tarrega.cat/aixequemtarrega

tracking