SEGRE

És el temps de les dones

Subdelegat del Govern a Lleida

José Crespín, en una foto de archivo

José Crespín, en una foto de archivoSEGRE

Creado:

Actualizado:

Avui, 8 de març, dones de tot el món tornaran a omplir els carrers de les nostres ciutats per continuar defensant una igualtat efectiva. S’han produït avenços importants però encara queden grans conquestes per poder fer realitat.

No podrà haver-hi una veritable transformació si no es compta de manera essencial amb les dones, amb la seva participació i la seva contribució. Perquè quan avancen les dones, avança la societat i avança la nostra democràcia.

Des de fa 9 mesos les dones d’aquest país tenen un gran aliat: el Govern de Pedro Sánchez, un govern que recull l’esperit del 8M, situa la igualtat com a eix transversal en l'agenda política i reafirma en la necessitat de continuar desenvolupant polítiques feministes des de tots els ministeris perquè les dones són discriminades en tots els àmbits.

Aquest és un Govern que aposta fermament per la defensa dels drets, la llibertat i la seguretat de les dones i que creu que les polítiques públiques d'igualtat són l'instrument per millorar, no només les vides de les dones sinó de tota la ciutadania.

És temps de dones. La lluita pels drets i la llibertat de les dones, la lluita per la igualtat, és avui una onada imparable al nostre país. Un compromís que avui uneix a milions de dones, però també a milions d’homes que creiem i treballem per fer efectiva aquesta igualtat de gènere.

tracking