SEGRE

Benet Ballespí Sambola

Bicicletes i patinets per l'Eix Comercial de Lleida

Un usuario de patinete eléctrico, ayer en Lleida

Un usuario de patinete eléctrico, ayer en LleidaAMADO FORROLLA

Creado:

Actualizado:

Sr. Director:

Senyor alcalde, no sé si s’ha adonat, i si ho ha fet no es nota, del perill que representa passejar pel nostre eix comercial. Hi ha ciclistes i patinets elèctrics amb velocitats de competició fent eslàlom constantment i posant en perill la integritat dels vianants. Entenc que no ens correspon als vianants cridar l’atenció a aquest tipus de pilots frustrats però és que, a més a més, si els fas alguna observació, et planten cara i fins i tot reps alguna amenaça. Increïble però verídic.

Fins quan els vianants haurem d’aguantar aquest perill? Per què aquesta permissibilitat (per no dir una altra cosa) de la Paeria? Hem d’esperar fins que hi hagi una desgràcia que pot tenir resultats irreparables? Entre els que haurien de posar ordre, uns passen de tot i diuen que “hi ha uns cartells que ho prohibeixen” i els altres, “no és el seu tema”.

Així doncs, què fem? Anem a passejar per uns altres carrers, o continuem esperant i desitjant no ser una víctima de la inconsciència de qui li correspon actuar? Tant de bo no hàgim d’arribar més lluny

tracking