SEGRE
Les tres preguntes

Les tres preguntesSEGRE

Creado:

Actualizado:

Ara, els socialistes ens demanaran el vot útil per salvar Espanya de les bandes feixistes. No inventaran res. Ho han fet a tot Europa, des que, per mèrits propis, al no solucionar els problemes reals de la gent, propicien el creixement de la ultradreta per milions.

En el país veí, hem constatat el transformisme socialista, fins a arribar a la caricatura del Sr. Macron. Fins i tot, vàrem patir el Sr.

Valls, que de socialista francès passava a “ciudadano” salvador de la pàtria catalana, enredant tots els Barcelonins. No era per salvar-nos de la ultradreta, sinó que, aliant-se amb aquesta, subvertir la voluntat del poble catalanista en favor de ves a saber qui. Transformisme aparent que no amaga la verdadera naturalesa d’aquesta colla de personatges, als quals es veu repartint-se el pastís, molt més enllà de la jubilació física i mental.

Les portes giratòries s’han convertit en la gerontocràcia remunerada, en llocs tan inútils com innecessaris en perjudici del pressupost i l’eficiència. Aquí el guapo de torn es diu Pedro Sánchez. Per on ell passa, l’herba socialista no tornarà a créixer.

Ho va fer a Madrid i a Andalusia. Ara ho ha fet a mig Espanya. Ha retornat a la ultradreta espanyola els territoris de València i les Illes, que estaven en les sàvies mans de socialistes assenyats i respectuosos amb el fet diferencial de casa seva, que és la nostra.

El candidat espanyol els va negar el finançament que li reclamaven. Els va negar i els va condemnar. Ho va fer amb coneixement de causa, amb premeditació i allavosa intencionalitat.

Podia haver fet coincidir les votacions autonòmiques amb les generals. Ell coneixia per les verdaderes enquestes del CIS com aniria la cosa. Un organisme amb un pressupost de més de 30 milions d’euros que no n’ha encertat aparentment ni una.

Un organisme públic al servei de la cuina d’una minoria de la minoria. Sabent tot això i molt més, em pregunto en veu alta: quin benefici obtindrem els catalans d’un govern socialista a Espanya? Si els donem el suport que els permeti governar el seu país, retornaran al nostre, de forma justa i equitativa, l’esforç tributari català? Deixaran des del Govern d’Espanya les polítiques d’aparador de les minories per salvar l’economia i el benestar de la majoria?

tracking