SEGRE
Sant tornem-hi!

Sant tornem-hi!SEGRE

Creado:

Actualizado:

Parar per reposar va bé. Per agafar perspectiva. Per fer balanç.

Per estar en família i amics. Per llegir i escriure allò que feia temps que tenies pendent. Parar per reposar uns dies va bé; ens ha anat bé a tots.

Perquè després de dues eleccions consecutives i d’un estiu amb una calor infernal, tots necessitàvem uns dies per agafar aire.

I ara, sant tornem-hi! Ara toca reprendre la feina després de descansar, encara que sigui amb un cert enuig per haver de tornar a les obligacions del dia a dia. Però la vida és així, hi ha moments per al gaudi i moments per treballar. Ara és l’hora que els infants retornin a l’escola i a l’institut.

Que es buidin les platges i s’omplin les oficines. Ara és hora que les botigues obrin amb noves promocions de temporada i tothom es prepari per la tardor. I als polítics ens toca estar a l’alçada.

Ens hem d’exigir més que a ningú per estar al servei de la gent. Des de Junts-Impulsem estem a punt per escoltar la gent. A tothom: als que ens vau fer confiança, als que heu perdut tota esperança i als que, malauradament, no rebreu l’atenció que us mereixeu del Govern de la nostra Diputació.

I per escoltar-vos, sortirem al carrer. Visitarem pobles, visitarem empreses, escoltarem tots els col·lectius possibles. Vetllarem perquè els pagesos rebin totes les ajudes que mereixen, per portar la fibra òptica al Pirineu, per millorar la seguretat de les carreteres, per garantir que tots els ajuntaments cobrin el que la Diputació encara no els ha pagat.Junts-Impulsem som un equip solvent i estem preparats per treballar per a tothom.

I hi serem tantes vegades com faci falta. Hi serem malgrat les crítiques. O, sobretot, per canalitzar les vostres crítiques.Hi serem per donar resposta a les vostres necessitats, per fer polítiques útils des de l’oposició.

I també per animar-vos a continuar treballant per la independència del nostre país. Sant tornem-hi, que no ha estat res!

Sant tornem-hi!

Sant tornem-hi!SEGRE

tracking