SEGRE
alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ALBERT MONTSERRAT  Projecte:

Ponent Coopera.

Objectiu:

Donar a conèixer l’economia social i solidària.

Qui és? Albert Montserrat forma part de l’equip de Ponent Coopera, ateneu cooperatiu que fomenta l’economia social i solidària, promou la consolidació de noves iniciatives econòmiques i la creació d’ocupació de qualitat. Cal tenir en compte que l’economia social ja representa un 2,2% del producte interior brut català.

El projecte. Ponent Coopera organitza, els dies 7 i 8 de juny, Ponent FEST, Fira d’Economia Social i  Transformadora de Ponent, un punt de trobada per mostrar productes i serveis que cobreixen les necessitats de la

vida quotidiana (alimentació, finances, habitatge, educació, salut, cultura, etc.) mitjançant entitats que segueixen models d’economia social i solidària “que prioritzen les necessitats de les persones al benefici econòmic”, explica l’Albert. És la primera vegada que un certamen d’aquestes característiques se celebra a Lleida, després de l’èxit de FESC (Fira d’Economia Solidària) a Barcelona.

Dades d’interès. Ponent Coopera ofereix assessorament i formació a persones, grups o entitats per constituir-se en cooperatives o per dinamitzar projectes cooperatius ja existents. L’equip promotor del projecte està format per l’Associació Alba i les cooperatives Tres Cadires, La Cuina del Comú, L’Olivera i El Risell.

Amb la col·laboració

Albert Montserrat.

Un altre model econòmic és possible

tracking