SEGRE
Judith Rodríguez, artífex de Cuqui Office.

Un racó per sentir-se com a casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

JUDITH RODRÍGUEZ

Projecte:

Cuqui Office. 

Objectiu:

Crear un espai acollidor obert a tothom.

Qui és? Judith Rodríguez, de 25 anys, és l’alma mater de Cuqui Office, un local situat al costat del Rectorat de la UdL que es basa en un concepte innovador: un espai de coworking, però obert a tothom, amb horaris i preus flexibles.

El projecte. No és una biblioteca, però hi ha gent llegint o fent deures; no és un espai de coworking tradicional, però molts autònoms hi desenvolupen els seus projectes, entre taules i cadires còmodes en un ambient tranquil a què contribueix la decoració casolana, que li dóna un aire càlid. Cuqui Office també pretén ser un espai que dinamitzi la cultura al barri universitari, per la qual cosa els primers dimecres de cada mes organitza un Micro Obert per a monologuistes improvisats i, a mitjans d’octubre, començaran diverses iniciatives com un club de lectura i diversos tallers. 

Dades d'interès. Situat al carrer Ramón y Cajal, 24 de Lleida, a prop del Rectorat de la UdL, el local disposa de diferents sales (la més gran està destinada a reunions o esdeveniments), nevera i microones per si algú necessita menjar de carmanyola mentre treballa, una potent connexió de wifi i material d’oficina a disposició dels clients.

Un espai amb la col·laboració d'Endesa

tracking