SEGRE

Gaudint a Casa Irene

Jordi Odén, guanyador d’‘El teu temps, la tardor’, i la seua dona, de turisme a Arties || Van aprofitar el viatge per fotografiar la Val d’Aran i el Pallars Jussà i Sobirà

Jordi Odén i la seua esposa, guanyadors del concurs 'El teu temps, la tardor'.

Gaudint a Casa Irene

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El guanyador del concurs de Cercle El teu temps, la tardor, Jordi Odén Martimpé, d’Oliana, va poder celebrar el seu premi, juntament amb la seua dona, consistent en un cap de setmana complet a Casa Irene a Arties. Segons explica Jordi Odén, es va planificar el viatge de manera que es pogués aprofitar el temps al màxim, fotogràficament parlant.

D’Oliana a Esterri d’Àneu per entrar a la Val d’Aran pel Port de la Bonaigua, on encara van poder trepitjar neu. Després, visita a l’Oficina de Turisme per conèixer rutes segures, davant dels riscos d’allaus, per poder visitar zones amb vistes paradisíaques. Els van recomanar la que condueix a la Bassa d’Oles. Vistes espectaculars i la tranquil·litat més absoluta. També van aprofitar l’ocasió per recórrer la Val d’Aran, especialment la capital, Vielha, que ofereix racons immemorables per captar-los amb una càmera fotogràfica. I a la tornada, parades a Rialp, la Pobla de Segur, el congost de Collegats i l’Argentaria i el barranc de l’Infern. I, per descomptat, a Casa Irene, un dels locals més emblemàtics de la Val d’Aran, van poder disfrutar de la millor gastronomia aranesa i tots els serveis del seu molt cuidat spa per aconseguir el millor relax possible.

Per cert, si entren a la pàgina web de Jordi Odén, www.indretsdelleida.com, podran contemplar fotografies de fins a 622 localitats, preferentment lleidatanes, permanentment actualitzades.

PER VISITAR

A www.indretsdelleida.com, Jordi Odén té fotos de 622 localitats diferents

El Pallars també ofereix racons paradisíacs.

Gaudint a Casa Irene

La Bassa d'Oles, a la Val d'Aran, encara amb neu al cim.

Gaudint a Casa Irene

La Garona, al seu pas per Vielha.

Gaudint a Casa Irene

Els guanyadors van gaudir de dos dies perfectes.

Gaudint a Casa Irene

El premi va consistir en un cap de setmana a Casa Irene.

Gaudint a Casa Irene

tracking