SEGRE

tribunals

L'ajuntament d'Almacelles denuncia que els Mossos s'han excedit del que demanava la Fiscalia

El consistori ha manifestat que es posa a disposició de les instàncies judicials per qualsevol tràmit en relació al requeriment de la Fiscalia

L'ajuntament d'Almacells aquest matí.

L'ajuntament d'Almacelles denuncia que els Mossos han accedit als seus servidors “indiscriminadament” i “sense consentiment”Òscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament d’Almacelles ha denunciat aquest migdia mitjançant un comunicat que els agents dels Mossos d’Esquadra que aquest dimarts han requerit documentació al consistori “s’han excedit en allò que demanava la fiscalia”. Segons el consistori, els Mossos d’Esquadra “han accedit indiscriminadament als servidors de forma directa i sense consentiment accedint a tota la informació municipal que allí es troba, actuant sense el consentiment de l’ajuntament i sense empara d’ordre judicial”.

L’ajuntament ha assegurat que ha facilitat als agents tot el que se li ha demanat, i s’ha posat a disposició de les instàncies judicials “per a qualsevol tràmit en relació a aquesta denúncia”, alhora que ha expressat “la seua total confiança en la justícia”.

Els Mossos d’Esquadra han entrat a les 9.00 a l’ajuntament d’Almacelles per demanar documentació sobre contractacions laborals a requeriment de la Fiscalia.

L'origen de l’actuació seria una denuncia que hauria interposat una regidora d’Almacelles Lliure i un sindicat, al desembre del 2015, per unes presumptes contractacions a dit.

tracking