SEGRE

PARTITS PRIMÀRIES

Marisa Xandri dirigirà el PP de Lleida a l'arrasar en les primàries

La diputada aconsegueix el 64,7% dels vots, 30 punts més que la seua contrincant || Prioritza presentar llistes a tots els municipis

Horcajada i Xandri en el moment de la votació.

Horcajada i Xandri en el moment de la votació.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La diputada del PP per Lleida, Marisa Xandri, va guanyar ahir les eleccions primàries del partit a Lleida i es va imposar a María José Horcajada per 30 punts de diferència, fins a aconseguir un 64,7% del total de vots emesos. Fins a 525 militants de la formació van participar en les eleccions d’ahir, gairebé 190 de Lleida, i la majoria va optar per Xandri, que ara haurà de ser ratificada per la direcció del partit a Catalunya en el congrés que se celebrarà el proper 3 de juny.

Després de conèixer els resultats, Xandri va destacar que un cop ratificada iniciaran una campanya amb el secretari general del partit a Lleida, Joan Simeón, de cara a obrir el seu projecte a la ciutadania i elaborar el major nombre possible de candidatures de cara a les eleccions municipals del 2019. També va remarcar que “seré una presidenta per a tothom” i va dir que el projecte que encapçala és obert a “tots els que vulguin formar part del partit i busquin una solució als problemes reals de la gent”. També va assenyalar que aposten per una “Catalunya espanyola i una Espanya catalana”.

La diputada substitueix d’aquesta manera al capdavant de la presidència del Partit Popular a Lleida Dolors López. Xandri ha comptat durant la campanya amb el recolzament de la presidenta sortint i havia aconseguit 486 avals, mentre que Horcajada, avalada per l’històric José Ignacio Llorens, en va obtenir 310. Els militants van escollir també ahir els compromissaris del congrés del dia 3.

tracking