SEGRE

URBANISME OBRES

Tàrrega licitarà a finals d'any la renovació del carrer de la Pau

L’ajuntament aprova el projecte per més de 300.000 euros

Vista del carrer de la Pau de Tàrrega, amb el paviment deteriorat.

Vista del carrer de la Pau de Tàrrega, amb el paviment deteriorat.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tàrrega traurà a concurs la renovació del carrer de la Pau abans de finalitzar l’any, segons va explicar ahir l’edil d’Urbanisme, Martí Pijuan, després que la junta de govern local hagi aprovat el projecte. Suposarà una inversió total de 304.778,30 euros.

Aquesta reforma és una vella reivindicació dels veïns de la ciutat, ja que es troba en mal estat, amb el paviment totalment deteriorat. És un carrer molt transitat que forma part de la circumval·lació del nucli urbà a prop del parc de Sant Eloi.

De fet, aquest és un dels principals projectes urbanístics projectats en el pressupost municipal del 2017. Dels més de 300.000 euros que costarà aquesta reforma, 120.000 procediran de la Diputació, 83.543,90 de les contribucions veïnals i 101.234,40 del consistori.

En concret, se substituirà el paviment de la calçada per una nova capa asfàltica. També es reposaran els trams de vorera amb amplades que oscil·laran entre els 2,5 i els 3,5 metres i s’ampliaran les xarxes de serveis bàsics al subsòl.

tracking