SEGRE

MUNICIPIS ACTUACIONS

La Policia de Fraga intensifica la vigilància amb patrulles en bici

Una parella, des d’avui fins al setembre i de dilluns a dissabte

Les bicis que s’utilitzaran per patrullar pels carrers.

Les bicis que s’utilitzaran per patrullar pels carrers.JOSÉ DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Fraga va començar ahir a patrullar amb bicicleta per la capital en una acció de control de proximitat per incrementar la seguretat i vigilar les incidències a la via pública, va remarcar l’alcalde, Miguel Luis Lapeña. El servei es durà a terme fins al proper mes de setembre, de dilluns a dissabte, i després es farà un balanç per valorar la iniciativa que ja es va posar en marxa l’any passat.

Els agents de la Policia Local patrullaran amb bicicleta per millorar la convivència i garantir el compliment de les ordenances municipals d’urbanitat ciutadana en una època de l’any en què la capital de la comarca incrementa la seua població a causa de l’inici de la campanya de la fruita i l’arribada de temporers. No obstant, Lapeña va voler remarcar que la iniciativa es pren no només per l’arribada dels treballadors a la campanya de la fruita sinó per vigilar la convivència veïnal durant l’estiu, una època en què s’incrementa la presència als carrers. Lapeña va indicar que patrullarà una parella en bici i comptarà amb reforç d’unitats amb cotxe.

El consistori repinta senyals en una dotzena de carrers per seguretat L’ajuntament de Fraga inicia avui el repintat de la senyalització horitzontal en una dotzena de carrers i avingudes del centre històric, eix comercial i els afores. La intervenció, que té com a objectiu garantir la seguretat viària dels vianants ja que en molts passos zebra no es veuen, s’iniciarà al carrer Jaume I i carrer Cabañera Real, a l’avinguda d’Aragó, a la zona del carrer Alcabón amb la intersecció de l’avinguda d’Aragó (carrer Albalatillo), Pío Baroja, avinguda dels Esports, l’encreuament del carrer Osca amb Jacinto Benavente, plaça Ontinyena, Reis Catòlics, avinguda Catalunya i carrer Redorta. Demà començaran també els treballs de pintura de totes les zones blaves de la ciutat.

tracking