SEGRE

L'Estat adjudica per 13,5 milions d'euros actuacions de millora de carreteres a la demarcació de Lleida

Inclou trams pirinencs de l'N-141, l'N-230 i l'N-260

Ábalos es compromet amb ERC a millorar les condicions del tram lleidatà de l'N-260

Ábalos es compromet amb ERC a millorar les condicions del tram lleidatà de l'N-260Cynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha adjudicat un contracte de serveis per a l'execució de diferents actuacions de conservació i explotació en carreteres de la demarcació de Lleida que són titularitat de l'Estat, amb un pressupost de 13,5 milions d'euros. El sector de carreteres afectat inclou l'N-141, de Bossòst a la frontera francesa (port del Portilló); l'N-230, del límit provincial d'Osca fins a la frontera francesa, i l'N-260, de la carretera N-230 fins al límit amb la província d'Osca.

Els contractes de serveis per a l'execució d'operacions de conservació i explotació en la Xarxa de Carreteres de l'Estat tenen l'objectiu de dur a terme els treballs de serveis de comunicacions i vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera i de les instal·lacions de subministrament d'energia elèctrica, enllumenat, senyalització variable i dels semàfors.

A més, s'inclou l'establiment d'inventaris i reconeixements d'estat, agenda d'informació d'estat i funcionament de la carretera, programació, coordinació, seguiment i informació de l'execució dels treballs, actuacions de suport a l'explotació, estudis d'accidentalitat i informes de seguretat viària. Així mateix, es faran els treballs de desbrossament, fresats i reposició del ferm, neteja de cunetes, i en general, totes les labors de conservació ordinària de les carreteres que són titularitat de l'Estat.

 
tracking