SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un veí de Barbastre en xocar la seva furgoneta contra un camió a Puigverd de Lleida

El vehicle que conduïa va col·lidir frontalment contra un camió a l'entrada del poble || Segon accident mortal d'aquesta setmana a les carreteres de Ponent

La col·lisió frontal entre el camió i la furgoneta es va produir a l’entrada del poble.

La col·lisió frontal entre el camió i la furgoneta es va produir a l’entrada del poble.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor d’una furgoneta va morir ahir a la tarda en una col·lisió frontal contra un camió a Puigverd de Lleida, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L’home tenia 45 anys i era veí de Barbastre. L’accident es va produir a les 18.32 hores en el quilòmetre 10,4 de la carretera L-702, just a l’entrada de la localitat quan, per causes que es desconeixen i que s’investiguen, van xocar frontalment el camió i la furgoneta. Com a conseqüència del fort impacte, el conductor i únic ocupant va quedar atrapat.

Fins al lloc del sinistre es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els efectius van intentar rescatar amb vida el conductor de la furgoneta, que va acabar morint al lloc mateix. El xòfer del camió va resultar il·lès. La carretera va estar tallada al trànsit fins a passades les 21.00 hores. El d’ahir és el segon accident mortal d’aquesta setmana després que dilluns morís un veí de Mollerussa de 85 anys al sortir de la via a Miralcamp, a escassos metres de la pista d’atletisme que hi ha al parc de la Serra.

Aquest any ja han perdut la vida vuit persones en accidents de trànsit a Lleida, tres menys que en el mateix període de l’any passat. Així mateix, tres dels sinistres mortals s’han registrat durant l’estat d’alarma, que ha suposat un important descens de la mobilitat. El primer d’aquest període es va produir el 7 d’abril, quan un camioner de 53 anys i veí de Reus va morir a Vinaixa.

tracking