SEGRE

ESNOTICIA

Dos centres tancats a l'Urgell i avui reobre la llar d'infants de Sant Martí

Una empresa especialitzada va desinfectar amb nebulitzador l’escola i la llar d’infants de Sant Martí.

Una empresa especialitzada va desinfectar amb nebulitzador l’escola i la llar d’infants de Sant Martí.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els centres educatius tancats a l’Urgell per Covid eren ahir tres, a l’espera que avui reobri la llar d’infants de Sant Martí. A l’escola Maldanell de Maldà, es va afegir l’escola El Tallat de Sant Martí de Maldà. En aquest cas, el centre va tancar després que dos docents donessin positiu i un tercer estigués ja confinat al ser contacte estret d’un cas. A més, a Sant Martí de forma preventiva es va tancar la llar d’infants El Petit Confit, però la docent ha donat negatiu i Salut ha donat el vistiplau perquè avui reobri.

Respecte al balanç d’ahir a Lleida, ja són 133 els grups confinats, 17 més que el dia anterior, amb més de 3.100 alumnes i professors aïllats, 300 més. A Tàrrega, Salut farà avui un cribratge als alumnes de cinc centres educatius després d’haver-hi 20 classes confinades al municipi.

D’altra banda, una quarantena de persones es van concentrar a les portes del departament d’Educació a Barcelona convocades per Ustec, el sindicat majoritari del sector, per exigir més negociació, més personal, abaixar les ràtios i més seguretat a les aules. Precisament, Aspepc-Sps va demanar la dimissió del conseller d’Educació, Josep Bargalló, i el seu equip per la “nefasta” gestió de la pandèmia.

tracking