SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Un aparatós incendi causa danys a cinc habitatges de Casau

Foc en una xemeneia en una casa de Lles de Cerdanya.

Foc en una xemeneia en una casa de Lles de Cerdanya.POMPIÈRS D’ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Pompièrs d’Aran van sufocar ahir un aparatós incendi que va causar importants danys a cinc habitatges de Casau, nucli de Vielha. El foc es va declarar per causes desconegudes cap a les 5.00 hores i fins al lloc es van desplaçar cinc dotacions i tres vehicles de comandament. Les flames van destrossar un dels habitatges, que també va quedar danyat per l’aigua, i van causar així mateix severs desperfectes a les teulades i cobertes de quatre cases més. Els Pompièrs no van donar per extingit l’incendi fins a les 11.51 hores. No hi va haver persones ferides i es va obrir una investigació per determinar les causes.

Precisament ahir, els Pompièrs celebraven la festa patronal en honor a Santa Bàrbara. L’únic acte que es va mantenir és la tradicional missa a l’església de Santa Maria de Mijaran (més informació a la pàgina 16).

D’altra banda, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir al migdia en l’extinció d’un incendi de xemeneia en una casa de Lles de Cerdanya. El foc es va declarar a les 12.03 hores en un immoble del carrer Major de Viliella, nucli de Lles. El foc va danyar part de la teulada, la fusta i el material d’aïllament.

Foc en una xemeneia en una casa de Lles de Cerdanya.

Foc en una xemeneia en una casa de Lles de Cerdanya.POMPIÈRS D’ARAN

tracking