SEGRE

IMATGES | El vent arrasa la coberta de nou empreses a Cervera

També ha provocat danys en gairebé tots els equipaments municipals i en el mercat setmanal

Als Plans de Sió, la finestra ha arrasat completament un magatzem agrícola d'uns 200 metres quadrats a la sortida de Concabella direcció Hostafrancs.

Als Plans de Sió, la finestra ha arrasat completament un magatzem agrícola d'uns 200 metres quadrats a la sortida de Concabella direcció Hostafrancs.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Just un any després de la tempesta Glòria, el vent ha tornat a portar el caos a la capital de la Segarra. Han sigut només uns 10 minuts, cap a les 8:30h., i ha entrat per la zona est, concretament per la travessia de l'antiga N-2, on s'ha endut part de la coberta de nou empreses. La pitjor partida se l'ha emportat l'empresa de prefabricats Precon, on la ràfega s'ha emportat part de la coberta de tres de les sis naus.

També s'ha emportat part de la teulada del magatzem de l'Associació per la Defensa Forestal, Iberspa-Cervitrans i Codina Vall entre d'altres. Al seu pas per la zona vendaval s'ha endut uns 30 metres de paret del camp de futbol, part de la teulada de la piscina coberta i del pavelló poliesportiu recentment restaurat, i diverses plaques metàl·liques de la coberta de l'Institut La Segarra.

Al carrer i la plaça Major el vent ha destruït la porta de vidre de la Paeria i un mur de l'interior de l'antiga biblioteca, on assaja l'agrupació coral. A la plaça Santa Anna i la plaça Universitat, la ventada s'ha emportat les parades del mercat setmanal. La caiguda d'arbres ha obligat a tallar la carretera de Granyena i la carretera de Guissona durant més de 2 hores, i s'ha tancat també el cementiri. Segons l'alcalde, Joan Santacana, tot i els danys materials que estan pendent de valoració, no s'han lamentat dany a persones.

Als Plans de Sió, la finestra ha arrasat completament un magatzem agrícola d'uns 200 metres quadrats a la sortida de Concabella direcció Hostafrancs.

El vent s'ha endut 30 metres de paret del camp de futbol

El vent s'ha endut 30 metres de paret del camp de futbol

Danys al centre de Cervera

Danys al centre de CerveraX. SANTESMASSES

El vent arrasa la coberta de set empreses a Cervera

El vent arrasa la coberta de set empreses a CerveraX. SANTESMASSES

tracking