SEGRE

POLÍTICA

ERC i la CUP pacten governar Cervera amb Junts un any després de la moció de censura

Per desbloquejar els pressupostos municipals i donar estabilitat a la Paeria

ERC i la CUP pacten governar Cervera amb Junts un any després de la moció de censura

ERC i la CUP pacten governar Cervera amb Junts un any després de la moció de censuraX. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

ERC i la CUP han acordat formar govern a Cervera amb Junts, un any després de la moció de censura que va rellegar a l'oposició de la Paeria al partit de Carles Puigdemont. En un comunicat conjunt, totes tres formacions han anunciat aquest pacte per "assegurar la governança per als propers dos anys davant la necessària recuperació econòmica i social produïda per la pandèmia de la Covid-19."

"Aquest acord parteix de la voluntat d’aprovar els pressupostos municipals per 2021, eina essencial per al desenvolupament de la Paeria. I, sobre aquesta base, es busca desbloquejar l’actual situació conformant un ampli govern municipal que treballarà a favor de Cervera i de tota la seva ciutadania", afegeix el comunicat. La moció de censura que va donar a ERC l'alcaldia va donar pas a un govern en minoria i al bloqueig dels pressupostos per part de l'oposició.

Els tres grups polítics van apuntar que són les formacions independentistes a la Paeria i van emmarcar aquest acord en el context del seu "compromís de responsabilitat amb la ciutadania de Cervera".

tracking