SEGRE

Detenen un home per cultivar 2.790 plantes de marihuana a Camarasa

També desmantellen una plantació a Juncosa

Marihuana en una nau de Camarasa.

Detenen un home per cultivar 2.790 plantes de marihuana a CamarasaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home, de 39 anys, i de nacionalitat neerlandesa, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. La investigació es va iniciar el mes passat després de tenir indicis de l’existència d’una plantació de marihuana en una nau industrial propera al polígon Sant Jordi de Camarasa (Noguera).

Els agents van localitzar la nau i van comprovar que disposava d’instal·lacions d'extracció d'aire insonoritzats i amb filtres per evitar les olors. A més, van detectar un gran consum d'electricitat fins i tot en horari nocturn, tot i que en principi no hi constava cap activitat empresarial.

Amb tots els indicis recollits, ahir es va realitzar una entrada i perquisició a la nau. L'edifici esta distribuït en dues plantes, en la superior s'havia habilitat una zona per viure i en la planta inferior varies sales on es realitzava el cultiu de 2.790 plantes de marihuana. Durant l’escorcoll es va detenir un home com a responsable del cultiu. La instal·lació, perfectament equipada, presentava un potencial de diversos cultius anuals i es trobava en procés d'augment de la seva capacitat productiva.

El detingut passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.

Plantació a Juncosa

D’altra banda, també ahir al matí es va localitzar una plantació de marihuana en un terreny agrícola al terme municipal de Juncosa. En diferents zones, els agents van localitzar 2.478 plantes de marihuana en creixement. També van trobar un amagatall on s'aixoplugava la persona que es dedicaria al control i cultiu de la plantació.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar la identitat dels responsables d’aquest cultiu i no es descarten detencions

tracking