SEGRE

INFRAESTRUCTURES AEROPORTS

Andorra Airlines anuncia per a l'agost vols de la Seu a Madrid i Palma

També a Porto, i afirma que el de la capital espanyola serà més barat que l'AVE

El vol d’Andorra Airlines per traslladar una delegació de la Cimera Iberoamericana a l’abril.

El vol d’Andorra Airlines per traslladar una delegació de la Cimera Iberoamericana a l’abril.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Airlines estrenarà finalment el mes que ve els vols regulars de passatgers des de l’aeroport d’Andorra-la Seu fins a la capital espanyola, Palma i la ciutat de Porto. El director executiu de la companyia, Jorge Soriano, va anunciar ahir que hi haurà dos freqüències setmanals que uniran l’Alt Urgell amb la capital espanyola, mentre que en el cas de les altres dos destinacions n’hi haurà una a la setmana.

Soriano va apuntar que en el cas del vol a Madrid, serà “més barat agafar l’avió a la Seu d’Urgell que baixar a Lleida i viatjar en un AVE”. Així mateix, el director executiu va assegurar que oferiran cinquanta places en cada un dels vols i va afegir que des de la companyia també oferiran vols xàrter d’agències des de l’aeroport d’Andorra-la Seu.

S’ha de recordar que Andorra Airlines va estrenar els vols comercials el mes d’abril passat. Llavors es va encarregar de traslladar la delegació de la República Dominicana que va participar en la XXVII Cimera Iberoamericana de caps d’Estat que es va celebrar al Principat. Per la seua banda, l’aeroport de la Seu d’Urgell també ha estrenat recentment una base dels GRAE.

Alguaire recupera dilluns les rutes a Eivissa i Menorca

L’aeroport d’Alguaire, per la seua part, recuperarà dilluns els vols d’estiu a Eivissa i Menorca, que opera Air Nostrum i que s’afegiran al que aquesta aerolínia ja ofereix durant tot l’any cap a Palma. En el cas de la ruta cap a Eivissa, els preus oscil·len ara entre els 48 euros en classe turista i els 423 de la bussiness flexible. D’altra banda, els preus més baixos dels vols a l’illa de Menorca se situen en 55 euros per a la classe turista. De fet, hi ha algunes dates per a les quals ja no hi ha places disponibles per a aquestes dos rutes, que operaran els dilluns i els dijous.

tracking