SEGRE

SOCIETAT

Els Mossos denuncien penalment un conductor a Alpicat per atropellar tres joves i fugir del lloc

El jove, amb antecedents anteriors, ha estat citat per presentar-se davant l'autoritat judicial.

Els Mossos d'Esquadra denuncien penalment un conductor a Alpicat per atropellar tres joves i fugir del lloc

Els Mossos d'Esquadra denuncien penalment un conductor a Alpicat per atropellar tres joves i fugir del llocMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home, de 20 anys, veí de Lleida i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor  d'un delicte contra la seguretat del trànsit per causar un accident al circular sota els efectes de l'alcohol, marxar del lloc de l'accident i circular sense permís.

Poc abans de les 3 de la matinada de aquest diumenge van alertar els Mossos per un atropellament de tres joves en un camí de terra anomenat Racó del Mingatxo.

El vehicle va continuar circulant fins que bolcar poc després. El conductor, després de retirar les plaques de matrícula i la documentació del vehicle, va fugir del lloc.

Una de les joves atropellades amb contusions va estar traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova. Les altres dues van estar traslladades per altres persones abans de l’arribada dels serveis d’emergència.

L'assistència i atenció de l'incident es va desenvolupat en una zona a les afores del poble on el jovent estava concentrat de festa. Va estar necessària la intervenció del ARRO per a que serveis sanitaris i mossos de trànsit  treballessin amb seguretat.

Amb a la informació donada pel número de bastidor del vehicle van poder contactar amb el propietari del turisme, un veí de la mateixa població.

Gràcies a les gestions realitzades van poder localitzar al poble al conductor del vehicle, familiar del propietari. Un cop identificat van realitzar la prova d'alcoholèmia que va resultar positiva amb un valor de 0,81 mg/l, també van constatar que el jove, veí de Lleida i de 20 anys, no disposava de carnet de conduir.

Davant els fets els agents han denunciat penalment al conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per causar un accident al circular sota els efectes de l'alcohol, marxar del lloc i circular sense permís.

El jove, amb antecedents anteriors, ha estat citat per presentar-se davant l'autoritat judicial.

tracking