SEGRE

PROMOCIÓ ECONÒMICA

L'oleoturisme es rellança després de la parada de la Covid i busca visitants de fora

Presentació ahir de la campanya d’oleoturisme de Lleida.

Presentació ahir de la campanya d’oleoturisme de Lleida.R. R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’oferta d’oleoturisme de Lleida es rellança aquesta tardor després de deixar enrere les restriccions derivades de la Covid-19, que van obligar a suspendre l’any passat part de les activitats relacionades amb l’oli d’oliva i el procés d’elaboració. La Diputació va presentar ahir la seua nova campanya per promoure’l amb 35 propostes al Segrià, les Garrigues, l’Urgell, la Noguera i el Pallars Jussà. Inclouen des de degustacions d’oli i maridatges amb vi fins a visites a patrimoni històric com la fortalesa dels Vilars, i fins i tot la possibilitat de participar en la recol·lecció d’olives.

Per donar-les a conèixer, el patronat de Turisme ha publicat un web específic sobre oleoturisme, divulgarà un vídeo sobre aquesta oferta turística a través de les xarxes socials i ha fet campanyes de difusió a la recerca de visitants estrangers al sud de França i el Regne Unit. Els responsables d’aquest ens promocional van indicar que no han establert previsions sobre visitants ni impacte econòmic.

La vicepresidenta del Patronat, Rosa Pujol, va indicar que busquen “aglutinar el sector productiu, gastronòmic i turístic” entorn de l’oli d’oliva. El cap de Promoció, Juli Alegre, va destacar l’esforç de presentar una oferta segmentada per a tota mena de públics.

tracking