SEGRE

MUNICIPI SERVEIS

El servei de jardineria es municipalitza al juny

Treballs per replantar arbres al centre de la ciutat.

Treballs per replantar arbres al centre de la ciutat.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa recuperarà el servei de jardineria municipal a partir del juny. El mes d’abril passat va finalitzar la concessió amb l’UTE Urbaser-Aspros, encara que el consistori va optar per ampliar-la un mes més i d’aquesta manera completar treballs com la plantació d’uns seixanta arbres a la ciutat. Se substitueixen els que estan morts i, en molts casos, ja havien estat talats.

En lloc de licitar una nova concessió, el consistori ha decidit municipalitzar el servei. El seu equip de jardineria comptarà amb un total de sis operaris, un encarregat i un tècnic paisatgista, segons va explicar l’alcalde, Marc Solsona. El pressupost d’aquest any inclou aquestes contractacions al seu capítol de personal, que ascendeix en total a 6,2 milions d’euros, un 6% més que l’any anterior.

El consistori preveu destinar 52.250 euros a equipar el personal amb maquinària i eines. S’ha de recordar que la ciutat ha canviat la gestió dels seus espais verds i aposta ara per iniciatives com evitar la poda massiva d’arbres. D’altra banda, el consistori ja ha iniciat el procés per licitar la neteja viària i d’equipaments.

La previsió és adjudicar-la a l’estiu.

tracking