SEGRE

VÍDEO. Els Bombers treballen en un nou incendi en una zona de molt difícil accés a Àger

Els bombers han rebut l'avís a les 15:10 hores i s'està helitransportant personal a la zona de Terradets per poder treballar sobre el terreny

Els Bombers treballen en una zona de difícil accés a Àger

Els Bombers treballen en una zona de difícil accés a Àger

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers treballen des del migdia en un incendi a Àger. L'incendi s'ha produït en una zona de molt difícil accés, entre la via del tren i una zona d'escalada.

Els bombers han rebut l'avís a les 15:10 hores i tot i que en un primer moment s'hi han destinat 10 dotacions terrestres i 9 d'àeries, ara ja n'hi ha 17 de terrestres i 11 d'aèries. Els Bombers informen que s'està helitransportant personal de Bombers a la zona de Terradets per poder treballar sobre el terreny.  

El cap dels Bombers, l’inspector David Borrell, ha explicat que el foc “propaga lliurement i l’estem aguantant bàsicament amb mitjans aeris perquè no s’hi pot accedir amb camions d’aigua”. En aquest sentit, afegeix, “l’orografia ens juga en contra per la inaccessibilitat i, a més, les parets escarpades de Terradets dificulten l’extinció amb ala fixa”, o sigui amb els avions de vigilància i atac que no han pogut treballar a la zona.

tracking