SEGRE

Juan Antonio Serrano, triat novament alcalde municipal de Vielha e Mijaran per tercera vegada consecutiva

Nova Corporació Municipal de Vielha e Mijaran per a la legislatura 2023-2027

Juan Antonio Serrano, triat novament alcalde municipal per tercera vegada consecutiva,

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest matí ha quedat constituïda la nova Corporació Municipal de Vielha e Mijaran per a la legislatura 2023-2027, que està conformada pels vuit regidors d’Unitat d’Aran, tres de Convergéncia Democratica Aranesa i dos d’Aran-Amassa.

Durant l’acte també s’ha tornat a triar a Juan Antonio Serrano (UA), com a nou alcalde de Vielha e Mijaran, renovant el càrrec que ja exercia durant aquesta passada legislatura, iniciant ja el seu tercer mandat consecutiu.

També han pres possessió els set presidents de les Entitats Municipals Descentralitzades de Vielha e Mijaran.

Serrano ha volgut destacar la gran presència femenina en la nova Corporació, perquè dels tretze regidors que la formen, hi haurà cinc dones: tres d’Unitat d’Aran, una de Convergència Democràtica Aranesa i una d'Aran-Amassa. “La paritat de gènere en la política ha de ser un exemple de cara a la ciutadania per a aconseguir la igualtat al carrer, i en aquesta nova legislatura hi haurà una alta presència de dones. Unitat d’Aran té tres representants femenines, i sis homes. Una mostra de que apostem per aquesta igualtat, que ha de ser cada vegada més habitual en el segle XXI”, conclou Serrano.

tracking