SEGRE

Mor Joan Eloi Vila, carismàtic músic de Buenafuente

Joan Eloi Vila.

Mor Joan Eloi Vila, carismàtic músic de Buenafuente

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic barceloní Joan Eloi Vila va morir ahir als 61 anys, tal com va confirmar la productora El Terrat. A través d’un missatge a Twitter, el va definir com un “bon músic i una gran persona i company”. “Sempre estava de bon humor i així ha marxat”, va assegurar.

Vila es va fer popular quan va començar a treballar amb Buenafuente al programa de Sense títol, a TV3, a mitjans dels anys noranta.

També havia acompanyat al llarg de la seua carrera musical artistes consagrats a les seues gires musicals per tot l’Estat, com Jimmy Page, Joan Baptista Humet, Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat, i cantautors locals com Litus, de Terrassa (Barcelona).

També va acompanyar Buenafuente als programes que va fer a Antena 3 i La Sexta i als especials de Buenas noches y Buenafuente i Cómo superar el fin de año, amb Ana Morgade i Berto Romero.

El mateix Andreu Buenafuente li va agrair “els anys” que han compartit a la televisió, i li va donar les gràcies per “les rialles i la música”. El còmic i actor Berto Romero també es va acomiadar d’ell a través del seu compte de Twitter amb un escarit “DEP Joan Eloi. Gràcies”.

tracking