SEGRE

MÚSICA CONCERT

La Llotja s'omple per disfrutar amb la popular 'Carmina Burana'

La cantata escènica tanca la celebració del 75 aniversari de l’IEI

El públic va omplir a vessar l’aforament de la Llotja per seguir la cantata ‘Carmina Burana’.

El públic va omplir a vessar l’aforament de la Llotja per seguir la cantata ‘Carmina Burana’.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’una primera representació de caràcter institucional dissabte, la popular cantanta escènica Carmina Burana va tornar ahir a ressonar amb força en un Teatre de la Llotja ple fins a la bandera després que les entrades s’esgotessin ja fa setmanes.

El públic va poder gaudir d’una superproducció simfònica de gran format de la mà de l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida i de les veus del Cor de Minyons, el Cor Jove i la Coral de l’Orfeó Lleidatà. En total, més de 150 cantaires sobre l’escenari a les veus dels qual es van afegir les dels solistes Minerva Moliner (soprano), Jordi Domènech (contratenor) i Lluís Sintes (baríton), al costat de 90 músics de la Julià Carbonell dirigits per Alfons Reverté. En definitiva, un espectacular colofó a tota la sèrie d’actes programats per commemorar el 75 aniversari de l’IEI, que va arrancar el març de l’any passat amb la reobertura de la biblioteca. El concert es va acabar amb El cant dels Segadors per part del públic i amb crits de llibertat per als presos polítics.

El concert va acabar amb ‘El cant dels Segadors’ i amb crits de llibertat per als presos polítics

A aquestes dos representacions a la Llotja se n’afegiran unes altres dos de programades en versió més reduïda que tindran lloc a La Lira de Tremp (14 d’abril) i al Teatre Armengol de Bellpuig (15 d’abril).

tracking