SEGRE

VÍDEO. Valtonyc anima el públic a matar "un guàrdia civil" i "posar una bomba al fiscal"

Valtonyc anima el públic a matar

VÍDEO. Valtonyc anima el públic a matar "un puto guàrdia civil" i "posar una bomba al fiscal"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El raper mallorquí José Miguel Arenas Beltrán, Valtonyc, serà denunciat davant de la Fiscalia pel president del partit Actúa Baleares, Jorge Campos, per animar des d’un escenari a matar "un puto guàrdia civil" i a "posar-li una puta bomba al fiscal". Camps, que va patir amenaces per les quals Valtonyc està condemnat en ferm per l’Audiència Nacional, ha anunciat avui que interposarà una nova denúncia contra el cantant per l’arenga que llança durant una actuació difosa a la plataforma de vídeos a internet Vimeo:

valtonyc.mp4 from COM365 MEDIAGROUP on Vimeo.

El cantant mallorquí té ordre d’ingressar a la presó abans de divendres vinent, dia 25, per complir una pena de 3,5 anys de reclusió per enaltiment del terrorisme, injúries a la Corona i amenaces.

En la filmació, que no està datada ni localitzada, Valtonyc afirma que passarà "anys" a la presó per denunciar l’"Estat feixista" i, a continuació, insta a assassinar guàrdies civils i a atemptar contra un fiscal. Campos anuncia que interposarà la denúncia contra el raper acompanyat d’Antonio Salvá, pare de Diego Salvá, un dels dos guàrdies civils assassinats per ETA a Palmanova el juliol de 2009, a qui ahir va retre homenatge el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido.

tracking