SEGRE

Mishima i Sau, caps de cartell del Festival de Música de la Seu Vella

Ofereix sis concerts el juliol amb un nou escenari darrere del Pont Llevadís

La presentació de la segona edició del Festival de Música de la Seu Vella.

Mishima i Sau, caps de cartell del Festival de Música de la Seu VellaAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició del Festival de Música de la Seu Vella de Lleida comptarà amb sis concerts, enguany orientats cap als sons pop i rock. Mishima i Sau seran els caps de cartell d'un cicle musical que espera aplegar més de 3.500 persones en quatre dies. La tinent d'alcalde i regidora Montse Parra ha presentat aquest dijous el programa, acompanyada pel director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Joan Baigol.

Parra ha recordat que aquest festival substitueix al Concòrdia, que es feia al setembre, i ha anunciat que enguany l'escenari estarà situat just darrere del Pont Llevadís, al costat de la Canonja, aprofitant l'amfiteatre natural que suposa la rampa que hi ha en aquell punt.

La programació s'obrirà el divendres dia 6 de juliol amb un doble concert, a càrrec dels lleidatans Renaldo&Clara, a les 21.00 hores, i de Mishima, que actuaran a partir de les deu de la nit. La segona cita serà el dissabte 14, també a les 22.00, amb The Gramophone Allstars Big Band, amb Judit Neddermann com a cantant solista. La tercera de les dates estarà especialment encarada al públic més jove, el diumenge 22, amb Mari Popes i la banda de Terrassa Doctor Prats. Finalment, el plat fort serà la presència a Lleida de Sau, dins de la seva gira de commemoració dels seus 30 anys als escenaris.

El president de l'Associació d'Amics de la Seu Vella, Joan Ramon González, que també ha participat en la presentació del Festival, s'ha mostrat satisfet perquè aquest esdeveniment vagi agafant força. "Gaudir a la nit de la fresca, de la marinada fins i tot que bufa aquí al Turó, és un valor afegit i una forma de potenciar el monument. Per tant estem contentíssims que aquest format agafi força i creiem que té un molt bon futur", ha assenyalat.

tracking