SEGRE

MÚSICA CERTÀMENS

El Paupaterres concentrarà setze formacions a Tàrrega

El festival aposta per la paritat de gènere i un públic més familiar || De l’11 al 13 de juliol amb Oques Grasses, Lildami i La Sra. Tomasa

L’associació Paupaterres va presentar ahir la nova edició.

L’associació Paupaterres va presentar ahir la nova edició.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 22 edició del festival Paupaterres de Tàrrega se celebrarà de l’11 al 13 de juliol i comptarà amb l’actuació de setze formacions musicals, entre les quals destaquen Oques Grasses, Lildami i La Sra. Tomasa. A més, el Paupaterres aposta aquest any 2019 per la paritat de gènere i oferirà diverses propostes artístiques liderades per dones com Balkan Paradise Orchestra, Sandra Bautista, El Diluvi, Mabel Flores, la Cobla Catalana dels Sons Essencials, Mr. Hyde i Tremenda Jauría. Pel que fa a les formacions locals, hi actuaran The Targarians i La Terrasseta de Preixens.

En aquesta edició, el festival ha creat sinergies amb FiraTàrrega i oferirà dos assajos oberts dels espectacles Possé de Sound de Secà i La Caixeta de la companyia Holoqué. També col·labora amb establiments privats de la ciutat amb dos concerts dijous al Sardines & Marinada del Grup Alba i el Bar Novum. Així mateix, l’organització ha potenciat el Paupakids amb el concert d’El Pot Petit per potenciar l’esperit familiar. Una altra de les novetats d’aquest any és el PaupaCamper, nova oferta per a usuaris d’autocaravanes que ja compta amb una quarantena de vehicles inscrits. La part musical del Paupaterres es complementarà al càmping amb una vintena de food truck i parades d’artesania. L’entrada costarà 5 € si bé abans de les 22 h serà gratuïta.

tracking