SEGRE

FESTIVALS CONCERTS

El Paupaterres abaixa el teló amb tres dies 'donant la

Actuació de Doctor Prats dissabte a la nit.

Actuació de Doctor Prats dissabte a la nit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Paupaterres de Tàrrega es va acomiadar dissabte a la nit amb bon sabor de boca després de 23 edicions com el festival de música referent a Ponent a l’estiu, tal com van recordar alguns grups com Els Amics de les Arts, que després de la seua actuació van demanar que no es deixi perdre aquest patrimoni musical.

Més de 5.300 persones van omplir el càmping municipal de la capital de l’Urgell entre dijous i dissabte on el festival va oferir una dotzena de concerts a càrrec, entre d’altres, d’Els Amics de les Arts, Doctor Prats, Roba Estesa o El Pot Petit. Marc Calderó, portaveu de l’Associació Paupaterres, es va mostrar “molt satisfet” amb aquesta edició del festival.

Calderó també va agrair la seua presència a tots els grups que van actuar durant els tres dies, ja que “conscients de la situació, s’han adaptat a les circumstàncies”.

La majoria ja estaven tancats des del 2019. Amb referència al fet que aquesta era l’última edició del Paupaterres com a festival de gran format, Calderó va insistir que “el Paupaterres és un festival estructural de la província de Lleida” i va afirmar que “l’associació té molta força i nova gent amb moltes ganes però calen uns canvis profunds en l’organització i més recursos i implicació de les administracions”. Malgrat tot, va confirmar que l’Associació Paupaterres “continuarà fent cultura”.

Per la seua part, l’edil de Cultura, Carlos Vílchez, va insistir que des de la regidoria treballaran perquè “no es perdi aquest patrimoni de la ciutat” encara que va reconèixer que “l’ajuntament no pot aportar més finançament, és complicat perquè les partides del festival ja són considerables”.

tracking