SEGRE

Nostrum, en liquidació per la fallida del negoci

El jutjat ha rebut una oferta de la companyia Masia Artesana per quedar-se amb la marca

Una botiga de la cadena Nostrum.

Nostrum, en liquidació per la fallida del negociACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Home Meal Replacement, l'empresa propietària de la cadena Nostrum, ha presentat un escrit al Jutjat de lo Mercantil número sis de Barcelona per demanar l'obertura de la fase de liquidació de la societat. L'empresa va sol·licitar el concurs el passat 11 de novembre, segons ha comunicat al Mercat Alternatiu Borsàtil (MAB). Una de les principals incògnites és què passarà amb la companyia, que podria ser finalment adquirida per una altra empresa, i quin impacte tindrà en el número de treballadors. De fet, segons Expansión, aquest jutjat ha rebut una oferta de la companyia Masia Artesana per quedar-se amb la marca.

El febrer de l'any passat, Home Meal va presentar un concurs de creditors voluntaris i va cessar el fundador, president i conseller delegat, Quirze Salomó. Al juliol d'aquest any, l'empresa va anunciar el tancament de les cuines centrals a Sant Vicenç de Castellet (Bages) i va presentar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per acomiadar una seixanta de treballadors. Nostrum està en concurs des del febrer després de no poder fer front al refinançament d'un deute de deu milions d'euros.

La companyia va tancar a l'agost un dotzena de botigues pròpies i té ara 78 locals franquiciats. L'empresa ultima un segon ERO per acomiadar la resta de la plantilla, uns 40 treballadors. El 2018, l'empresa va intentar captar nous recursos i va llançar una moneda digital pròpia, la Meal Token, tot i que finalment no es va materialitzar.

tracking