SEGRE

ENTITATS LOGÍSTICA

Aspros gestionarà el menjar del Banc dels Aliments

Del programa d'ajuda alimentària

Enric Herrera, director d’Aspros; José Crespín, subdelegat del Govern, i Dolors Curià de Creu Roja.

Enric Herrera, director d’Aspros; José Crespín, subdelegat del Govern, i Dolors Curià de Creu Roja.COMUNICANT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Servilògic, l’àrea de logística de la Fundació Aspros, ha guanyat la licitació impulsada per Creu Roja Lleida per gestionar el servei d’emmagatzematge i repartiment d’aliments del Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida, en el marc del programa d’ajuda alimentària 2020 de la UE. En aquest sentit, gràcies a aquesta concessió, Servilògic gestionarà 394 tones d’aliments tant en el procés d’emmagatzematge com de repartiment a entitats benèfiques del territori, que acabaran per entregar aquests productes a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Així mateix, la Fundació Aspros s’ha convertit en la primera entitat del tercer sector de Lleida que assumeix aquesta tasca. És per això, que el responsable dels Centres Especials de Treball (CET) d’Aspros, Àngel Rosell, va afirmar que “aquest projecte forma part de la nostra filosofia, col·laborant i comprometent-nos amb organitzacions de caràcter social”.

D’aquesta manera, per poder dispensar aquest servei, Aspros ha superat una sèrie de requisits burocràtics i administratius que han acabat per certificar la qualitat del seu servei.

tracking