SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

El Lleida B es deixa empatar prop del final

Després d’una mala primera meitat, els lleidatans reaccionen || Una badada permet al rival salvar dos punts

Un jugador del Lleida B controla la bimba davant de la pressió d’un rival.

Un jugador del Lleida B controla la bimba davant de la pressió d’un rival.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo, entrenador del Lleida Esportiu B, va avançar durant la prèvia la dificultat d’aquest partit. Van estar a punt d’emportar-se els tres punts de Viladecans, però finalment van haver de conformar-se amb l’empat.

La visita del filial del Lleida Esportiu a un dels camps més complicats de la categoria no va començar amb bon peu, i és que un error de Joan Marc va acabar amb una pena màxima a favor del conjunt local als cinc minuts de joc. Borja no va fallar des dels onze metres i va posar el Viladecans davant als sis minuts de joc. El gol local va deixar deixat fora de combat el quadre de Gerard Albadalejo, que no trobava la fórmula per inquietar l’arc rival. Els de la Terra Ferma perdien una gran quantitat de pilotes, no aconseguien trenar jugades elaborades i amb prou feines remataven a porta. Al contrari, el rival se sentia còmode sobre el verd i gaudia de diverses ocasions per augmentar la distància en el marcador. Al tall del descans, el filial del Lleida Esportiu va disposar d’una clara ocasió de gol, però la rematada no va aconseguir creuar la línia de meta.

Array

Després del pas pels vestidors, Gerard Albadalejo va moure fitxa i va fer un doble canvi. Els recanvis sobre el terreny de joc van donar el seu resultat i en sis minuts donaven la volta al marcador per posar-se al davant. Pau firmava l’empat en el minut 47, mentre que Daniel posava al davant els seus en el minut 51.

El canvi tàctic d’Albadalejo va reorganitzar el Lleida Esportiu B, que durant la segona meitat va jugar amb fluïdesa i només la pólvora molla d’algun dels seus futbolistes va evitar que la renda fos més àmplia. Tanmateix, el Lleida Esportiu va perdonar i va acabar lamentant-ho quan un córner en el minut 88 va acabar amb la pilota al fons de la xarxa de la porteria defensada per Joan Marc. Daniel, sortint des de la banqueta, va aconseguir el definitiu empat a dos deixant el filial del Lleida Esportiu sense la possibilitat de tornar a casa amb els tres punts sota el braç.

Amb l’empat d’ahir, el Lleida B se situa en la tretzena posició amb dos empats i una sola victòria en aquestes cinc primeres jornades de Lliga. El més preocupant és que els lleidatans són l’equip que ha encaixat més gols en el que va de competició. Encara no han aconseguit mantenir en cap partit la porteria a zero i així serà molt complicat recuperar el nivell de la temporada passada.

Però no tot són males notícies per al filial del Lleida Esportiu. Els deixebles d’Albadalejo han demostrat que saben jugar a pesar de les adversitats i tant la campanya anterior com en aquesta el joc del Lleida B continua sent senya d’identitat en el club.

La pròxima jornada, el Lleida Esportiu B s’enfrontarà a casa al filial del Reus, amb la necessitat de sumar els tres punts per no despenjar-se de la zona noble de la taula classificatòria. Un Reus B que ve de perdre davant d’un bon EFAC (0-1), que va ser testimoni de l’única victòria del Lleida B, la setmana passada en un partit vibrant i per un ajustat 3-4.

Quant al matx disputat ahir, va afirmar que “no hem començat gens bé. Un error del nostre porter ha generat el penal que ha significat l’1-0”. Encara que amb el pas pels vestidors va saber reaccionar i revertir la situació: “A la segona part hem fet un doble canvi, hem reorganitzat l’equip i ha sorgit efecte. Hem donat la volta al marcador en sis minuts”, es va congratular.

Finalment, el tècnic del filial va lamentar que “hem patit molt en el tram final, i gairebé en el descompte, un córner ha significat l’empat definitiu”. I va concloure: “La setmana que ve hem de guanyar sí o sí. Així és com entenc jo la competició, jugar per guanyar. Per això ens entrenem.”

“No estic content perquè teníem la victòria molt a prop”Gerard Albadalejo es va mostrar contrariat després del partit i els dos punts que va perdre el seu equip. “No estic content perquè teníem la victòria a les nostres mans i se’ns ha escapat.” Gerard Albadalejo es va mostrar contrariat després del partit i els dos punts que va perdre el seu equip. “No estic content perquè teníem la victòria a les nostres mans i se’ns ha escapat.”

tracking