FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

Empat de l’AEM davant un rival directe

Els dos equips van marcar els seus gols a la segona meitat del partit

Una jugadora de l’AEM intenta frenar l’avenç d’una rival.

L’AEM va continuar amb la bona ratxa de resultats d’abans de l’aturada nadalenca i va aconseguir un bon empat (1-1) davant d’un rival directe, l’Espanyol B, que també es trobava en bona dinàmica de resultats.

El partit va començar després d’uns minuts de suspens, ja que, quan els protagonistes van arribar al camp, la boira era molt baixa i dificultava la visió. Finalment, es va jugar i va ser una decisió encertada, ja que la boira es va anar aixecant i l’encontre es va disputar sense cap problema.

Va ser un duel molt igualat entre dos equips de la zona alta de la classificació.

La primera part va tenir moments de bon joc per part dels dos conjunts, però va ser a la segona que es van veure els gols. Elvira va avançar les lleidatanes en el minut 55 amb un bonic gol de vaselina i Alverola va empatar per a les blanc-i-blaves amb un gol tan sols onze minuts més tard (1-1).