L’Espanyol, en ratxa

Encadena la tercera victòria i s’atansa a les posicions que permeten jugar a Europa || Piatti va sentenciar el Màlaga amb un gran gol en el minut 17

L’Espanyol es va imposar ahir per 0-1 al camp del Màlaga, de forma que encadena tres victòries i s’atansa una mica més a les places europees. Un gran gol de Piatti en el minut 17 li va donar la victòria davant d’un Màlaga que fa vuit partits que no guanya i s’atansa a la zona baixa. En aquesta ocasió, l’equip andalús no va merèixer perdre, però el gol del davanter argentí Pablo Piatti, des de molt lluny, el va condemnar a la derrota, davant d’un Espanyol molt sòlid darrere. L’inici del partit va ser per al conjunt blanc-i-blau, que es va sentir bé amb la pilota davant d’un Màlaga que va intentar jugar a la contra, amb rapidesa, però sense gaire sort. El partit va estar embussat per als dos equips, sense ocasions clares, algun acostament a les dos àrees, però sense perill, fins que en el minut 13 va arribar la primera oportunitat de marcar amb una acció del centrecampista veneçolà Juanpi Añor que va resoldre Diego López. Amb el marcador a favor, l’Espanyol es va fer fort darrere i el Màlaga, encara que a poc a poc va anar tancant-lo a la seua àrea, no va tenir encert i, a més, va topar amb un Diego López en estat de gràcia. Quique Sánchez Flores va dir: “Els tres punts no han arribat per la inèrcia que portàvem, sinó per l’esforç col·lectiu. De vegades les victòries arriben des del bon joc i altres des de l’esforç. Aquest triomf ens dóna un bon impuls.”