SEGRE

DEPORTES

L'Escanyabocs de la Seu arriba a la desena edició

L’esdeveniment multiaventura se celebrarà els dies 20 i 21 || Aquest any es recupera l’Escanyabocs de Ferro, única prova competitiva

El regidor d’Esports, Isidor Alberich, i el director d’esports David Vallvé, ahir.

El regidor d’Esports, Isidor Alberich, i el director d’esports David Vallvé, ahir.AJUNTAMENT DE LA SEU D’URGELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escanyabocs, l’esdeveniment esportiu multiaventura de la Seu d’Urgell que cada any congrega més de mil participants, va presentar aquest dimecres la desena edició, que tindrà lloc els dies 20 i 21, i que s’ha convertit al llarg de l’última dècada en un referent en els esports de natura i muntanya al Pirineu.

Amb motiu del desè aniversari, es recupera aquest any l’Escanyabocs de Ferro, que és una classificació combinada que determina els atletes més complets, tant a nivell masculí com femení, ja que premia la participació en les quatre proves i atorga punts en funció de la classificació obtinguda en cada una.

Els participants hauran de completar les proves de trail running, raid d’aventura, orientació Rogaine de tres hores i BTT de 45 quilòmetres. Un repte del més alt nivell que suposarà un esforç d’entre onze i quinze hores de competició entre els dos dies. També es podrà competir en l’Escanyabocs de Ferro participant en els recorreguts curts del trail running i la BTT, sumant només la meitat dels punts en aquestes proves.

L’altra novetat important, amb motiu de la desena edició, és el reconeixement que es farà als atletes que hagin participat en les deu edicions. Les inscripcions poden fer-se al web www.escanyabocs.com fins al dia 18 o el dia de la prova. Una prova costarà 20 euros i 5 euros cada una addicional.

tracking