SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Sense moviments a l’Actel

El termini per a fitxatges acaba avui i no farà més incorporacions al no arribar a un acord amb Karena || L’equip, a prop d’igualar la seua pitjor ratxa a casa

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El termini per a fitxatges marcat per la Federació Espanyola de Bàsquet acaba avui i l’Actel Força Lleida no farà més moviments al mercat, amb la qual cosa l’actual plantilla serà la que acabarà aquesta temporada. El club va intentar fa un parell de setmanes rescindir el contracte de Mike Karena.

De fet, totes dos parts havien arribat a un acord abans de viatjar a la pista del Sammic Azpeitia, però el jugador, que inicialment veia amb bons ulls una sortida, conscient que el seu rendiment no era l’esperat per culpa de les lesions que no l’han abandonat des de la pretemporada, es va despenjar al voler cobrar el contracte íntegre. El club no va acceptar aquestes pretensions i va optar per la seua continuïtat, més si fos possible després que la lesió d’Ablaye Mbaye s’agreugés fins al punt d’haver de descansar entre dos i tres setmanes.

Des que va començar la temporada, el Força Lleida ha fet dos moviments i tots dos a la posició de cinc. Primer va arribar el letó Davis Rozitis, que tan sols va jugar cinc partits abans de ser traspassat a l’Ourense, on s’ha convertit en un dels referents i claus de la reacció gallega. Amb l’Actel va firmar 7,8 punts, 6 rebots i 11 de valoració per partit, xifres que ha augmentat a l’Ourense, on té de mitjana 12 punts, 8 rebots i 18 de valoració.

La segona i última incorporació va ser la de Julen Olaizola, cedit fa un parell de setmanes pel Múrcia d’ACB que només ha disputat dos partits. Aquests dos moviments han fet que el club hagi superat lleugerament el pressupost destinat aquesta temporada a fitxatges. D’altra banda, l’equip és a prop d’igualar la pitjor ratxa al Barris Nord de la seua història. Actualment, acumula vuit derrotes en els tretze partits que ha disputat a casa, a només una de les nou que va encaixar l’equip aleshores dirigit per Joaquín Prado, la campanya 2015-16, que va acabar amb el descens a la LEB Plata.

La diferència, no obstant, és que aquesta temporada hi ha dos jornades més a casa que llavors, gràcies a l’ampliació a divuit equips de la LEB Or la temporada posterior i que va permetre que el Força Lleida eludís el descens als despatxos.

Julen Olaizola ha estat l’últim fitxatge de l’Actel de la temporada.

Julen Olaizola ha estat l’últim fitxatge de l’Actel de la temporada.

tracking